Onze slogan: "Echt hardhout: mooi en duurzaam!" Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv


Kozijnen voor Houtbouw & Woningbouw

Welkom op de site van Jacobs Timmerfabriek! Traditioneel is de naam Jacobs Timmerfabriek verbonden met de chalet- en vakantiewoningbouw. Reeds 50 jaar zijn wij daarbij toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hardhouten kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Jacobs kozijnen zijn uitermate geschikt voor recreatieve toepassingen. Maar ook voor woningbouwkozijnen bent u bij Jacobs timmerfabriek bv aan het juiste adres; de warme en sfeervolle uitstraling van hout koppelen wij aan moderne productiemethoden. Met behulp van nieuwe milieuvriendelijke acrylaat laktechnieken bent u jarenlang verzekerd van onderhoudsarm gebruik.

Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv

FSC® C016391
Jacobs timmerfabriek bv is aangesloten bij de NBvT.

Jacobs timmerfabriek is aangesloten bij het FSC® chain-of-custody groepscertificaat onder nummer SCS-COC-000652-OQ. Als u voor gecertificeerd hout kiest, steunt u goed beheerde bossen en verantwoorde productie. Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten.


Jacobs timmerfabriek bv is tevens aangesloten bij de
NBvT (Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie). De NBvT levert een essentiėle bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.
   
   
Jacobs Timmerfabriek bv
Langeweg 6, 4756 AK Kruisland.
Telefoon: +31 (0) 167 53 24 18.
Fax: +31 (0) 167 53 33 36.
E-mail: info@jacobstifa.nl
K.v.K. Breda nr.: 20075247

Jarenlang plezier van topkwaliteit.

Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv

Laatste update: 16 jan. 2021