Uitgebreid product assortiment
Hiernaast is een globaal schema afgebeeld van ons standaard product assortiment voor toepassing in strandhuisjes, tiny houses, recreatiecaravan-, chalet- en unitbouw. Klik hier voor meer informatie over details, maatvoering en kleuren.

Klik op het globale schema voor meer details
Klik op het globale schema voor meer details
     
Draaikiepramen

Uniek en modern product
Onze houtbouwkozijnen kunnen uitgerust worden met draaikiepramen in plaats van uitzet- en/of draairamen. De warme uitstraling van onze houten kozijnen in combinatie met het moderne gemak van draaikiepramen zorgen zo voor een uniek product dat u nergens anders zult aantreffen.

Standaard inbouwmaten
De draaikiepramen zijn beschikbaar in alle standaard inbouwmaten die wij gebruiken bij al onze andere uitzet-, draai- en stolpramen. Dit maakt de toepassing van onze draaikiepramen voor u bijzonder gemakkelijk.

Het nieuwe draaikiepraam van Jacobs timmerfabriek bv
 
Draaikiepramen beschikbaar in standaad inbouwmaten

Buitenzijde gesloten draaikiepraam

Binnenzijde gesloten draaikiepraam
 

Oog voor detail
Uiteraard zijn al onze kozijnen met de modernste technieken geconstrueerd, zodat u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier.

 
Kleurvariatie binnenzijde ten opzichte van buitenzijde

Flexibiliteit met kleuren bij Jacobs timmerfabriek bv

Meer flexibiliteit met kleuren
Natuurlijk kunt u er bij ons voor kiezen om het raam van een kozijn in een andere kleur te laten spuiten dan het kozijn zelf. Maar het is tevens mogelijk om voor de buitenzijde van de kozijnen/ramen een andere kleur te kiezen dan de kleur van de binnenzijde.

Beter passend bij interieur
Zo kunt u -afhankelijk van uw interieur- er bijvoorbeeld voor kiezen de binnenzijde van het kozijn en het raam transparant te laten spuiten, terwijl aan de buitenzijde het raam parelwit is en het kozijn dennengroen.

Binnenzijde kozijn en raam transparant gespoten

 
 
  Jacobs Timmerfabriek bv
Langeweg 6, 4756 AK Kruisland.
Telefoon: +31 (0) 167 53 24 18.
Fax: +31 (0) 167 53 33 36.
E-mail: info@jacobstifa.nl
K.v.K. Breda nr.: 20075247
Jarenlang plezier van topkwaliteit.