Getoogde en ronde kozijnen

Getoogde kozijnen
Ons vakmanschap beperkt zich niet alleen tot kozijnen met rechte dorpels en -stijlen. Ook getoogde kozijnen behoren tot de mogelijkheid. In combinatie met een kraal verkrijgen deze kozijnen een bijzonder uiterlijk.

     

(Half-)Ronde kozijnen
Toepassing van (half-)ronde kozijnen hoeft niet alleen beperkt te blijven tot renovatiewerk bij klassiek ogende bouwwerken. Immers, ook in het geval van nieuwbouw heeft een dergelijk kozijn veel architectonische waarde.

     

Getoogde ramen en -deuren
Onze getoogde kozijnen kunnen tevens uitgevoerd worden met (draaikiep-)ramen en deuren. In de afbeelding rechts hiernaast is dit toegepast in parabolisch ogende kozijnen, waarbij twee getoogde stijlen symmetrisch tegenover elkaar geplaatst zijn.

     
Kozijnen met enkel en dubbel kraal

Luxe uitstraling
Wilt u uw woningbouwkozijnen een luxere uitstraling geven, dan biedt Jacobs timmerfabriek u daar de mogelijkheid toe. Zo kunnen onze kozijnen uitgevoerd worden met een enkel kraal, in zowel de standaarduitvoering als de oud Hollandse uitvoering.

Dubbele kralen
Helemaal bijzonder zijn onze kozijnen die aan de binnenzijde zijn uitgevoerd met dubbele kralen. Door ons jarenlange vakmanschap zijn wij in staat deze kozijnen met een prachtige, luxe uitstraling te maken.

Enkel kraal standaard
Enkel kraal "standaard"

Enkel kraal oud-Hollands
Enkel kraal "oud Hollands"

     

Kozijn met aan de binnenzijde dubbele kralen
Binnenzijde met dubbele kralen

Dwarsdoorsnede dubbel kraal
Dwarsdoorsnede dubbele kralen

Detail verbinding dubbel kraal
Detail verbinding dubbele kralen

     
Business-to-Business

Speciaal freeswerk

Speciaal freeswerk
Met onze CNC-gestuurde freesmachines kunnen wij ook geheel andere producten fabriceren. Zo maken wij ondere andere in serie halfproducten voor een gerenommeerde transformatoren-bouwer. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk. Heeft u speciaal freeswerk, neem dan
contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen doornemen.

Één van onze CNC-gestuurde machines
 
 
  Jacobs Timmerfabriek bv
Langeweg 6, 4756 AK Kruisland.
Telefoon: +31 (0) 167 53 24 18.
Fax: +31 (0) 167 53 33 36.
E-mail: info@jacobstifa.nl
K.v.K. Breda nr.: 20075247
Jarenlang plezier van topkwaliteit.