KOMO-SKH Keurmerk

Wij produceren onder KOMO-SKH keurmerk woningbouwkozijnen in meranti of sapeli mahonie, met verschillende soorten beglazing, een keur aan hang- en sluitwerk en behandeld met een degelijke milieuvriendelijke lak.

Onze woningbouwkozijnen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw, renovatie als utiliteitsbouw.

Wij leveren de kozijnen door geheel Nederland bij u af. Ook levering in BelgiŽ en Duitsland is mogelijk.

Sluitwerk

Alle kozijnen, ramen en deuren worden in onze fabriek voorzien van hang- en sluitwerk. Meerpuntssluitingen, sluitkommen, hefschuif- en draaikiepbeslag voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, inbraakwerendheid klasse 2. Diverse merken sluitwerk zijn leverbaar: GU, KFV, BUVA, Nemef, Maco, Habo. Ook specifieke wensen zijn uiteraard inpasbaar. Om beschadigingen tijdens de bouwfase te voorkomen leveren wij het beslag, zoals grepen, krukjes en schilden, bij voorkeur los bij de gevelelementen.

Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv toegepast in een woonark

Beglazing

Bij Jacobs timmerfabriek is zowel standaard-, als HR++ en veiligheidsbeglazing leverbaar. U kunt er voor kiezen het glas direct bij u op de bouwplaats te laten afleveren, maar het plaatsen van glas in de kozijnen kan desgewenst ook bij ons in de fabriek gebeuren.

Verfsysteem

Al onze woningbouwkozijnen worden voorzien van een dekkend Sigma grondverfsysteem (
concept I) met een droge laagdikte van minimaal 100 Ķm. Dit systeem is bouwfase-bestendig en moet binnen 6 maanden na aflevering worden voorzien van een voorlak- en aflaklaag. We kunnen uw kozijnen ook voorzien van het drie-laags ‘semigloss’ voorlaksysteem, aangebracht volgens de condities die gelden bij concept II. Het voorlaksysteem is leverbaar in dekkende en transparante kleuren.

Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv, hier ten behoeve van een nieuwbouw-project

Nieuwbouw

Wij hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende nieuwbouwprojecten, van groot tot klein en van standaard tot zeer specialistisch.
   

   

Renovatie

Ook kozijnen voor renovatie-projecten zijn voor Jacobs timmerfabriek bv geen probleem. Hierbij maakt het niet uit of dit in opdracht is van bouwondernemingen of juist van particulieren.

   

   

   

Utiliteitsbouw

Ook voor grotere gebouwen als zwembaden, brandweerkazerne's en woonzorgcentra produceren wij gevelelementen. Dit uiteraard in nauw overleg met de klant.
   

   

   

   
   
  Jacobs Timmerfabriek bv
Langeweg 6, 4756 AK Kruisland.
Telefoon: +31 (0) 167 53 24 18.
Fax: +31 (0) 167 53 33 36.
E-mail: info@jacobstifa.nl
K.v.K. Breda nr.: 20075247
Jarenlang plezier van topkwaliteit.